Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016
















    Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδος μας για την χθεσινή πολύ καλή εμφάνιση τους και το νικηφόρο αποτέλεσμα και να ευχηθούμε καλή συνέχεια με μόνο θετικά αποτελέσματα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
    Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που πραγματικά έδωσαν βροντερό παρόν και βοήθησαν σημαντικά και με φίλαθλο πνεύμα τους αθλητές μας να φτάσουν στη νίκη.Θα θέλαμε σε όλους τους αγώνες να βρίσκεστε κοντά τους και να τους δίνετε το χειροκρότημα που πραγματικά τους αξίζει .
    Τα συγχαρητήρια μας και στην ομάδα της ΔΑΦΝΗΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ για το αξιόμαχο και πολύ καλό σύνολο που έδειξε.
    Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Νέων μας και τον προπονητή της, για όλη την προσπάθεια που έκαναν στη διάρκεια της χρονιάς και έφτασαν τόσο ψηλά το Σύλλογο παρουσιάζοντας ένα από τα καλύτερα σύνολα της Φθιώτιδας.Το μέλλον του Α.Π.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗ πραγματικά τους ανήκει.
    Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι κατά την χθεσινή κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήσαμε, οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν στο ημίχρονο του αγώνα και κερδίζουν τα δύο δώρα, είναι οι με α/α 155 & α/α 465.
    Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και την ενίσχυση του Συλλόγου μας.
          

                 ο Πρόεδρος                                                               ο Γ.Γραμματέας
          
            Τζιβελέκης Κων/νος                                                     Νικολάου Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips