Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Οι ρίζες του Α.Π.Ο.........

   Οι ρίζες του Α.Π.Ο. είναι από τη δεκαετία του 60' με συνένωση ποιό παλιών ακόμα ομάδων, προηγούμενων δεκαετιών. Μέσο αυτής της ομάδας έχει γίνει η κωμόπολή μας γνωστή στον ποδοσφαιρικό κόσμο, θα αναφερθώ σε ένα μόνο, όχι σε άλλα, στο ότι αρκετοί που έχουνε περάσει από την ομάδα έχουνε γίνει γνωστοί και έχουν αποκτήσει το σεβασμό των κατοίκων της Αταλάντης , μόνο και μόνο γιατί παίζανε στον Α.Π.Ο. ή ήτανε παράγωντες......ας μη το ξεχνάμε αυτό.
    Κατέχει, κατά τη γνώμη μου, το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην επιβίωση του αθλητισμού στην περιοχή μας με πορεία τόσο χρόνων και διακρίσεων.
    Τον πρόλογο τον έκανα για να καταλήξω και να τελειώνω σε αυτό που θέλω, ας σεβαστούνε κάποιοι, εάν όχι τον αγώνα που κάνει μια ομάδα νέων ανθρώπων Διοίκηση και ποδοσφαιριστές, να επιβίωση στην δύσκολη εποχή που ζούμε ένα κομμάτι της κωμόπολή μας και μέσο της προσπάθειά να προσεγγίσει και να μάθει η νέα γενιά ποιός είναι ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος "Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ", τουλάχιστον ας σεβαστούνε την Ιστορία της.... Μια ιστορία που οι ίδιοι έχουνε δημιουργήσει και εμείς τη συνεχίζουμε.....
 Ευχαριστώ 
Κατσούλης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips