Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

30η Αγωνιστική | Αταλάντη - Λαμία 0 -3

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.....

Πηγή :
Το παρακάτω άρθρο είναι από την εφημερίδα "Σέντρα" της Λαμίας.
Ανταπόκριση κ. Παρασκευάς Κλωστοτήρας

Οι κυανόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από την Αταλάντη με σκορ 3-0 τη ίδια στιγμή που ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου έκοβε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Δομοκού (1-1) και πλέον η Λαμία βρίσκεται στο -1 απότην κορυφή… 
   Πολύ καλό παιχνίδι έγινε
στο πρώτο ημίχρονο, η μπάλα παιζόταν πάνω-κάτω, η Αταλάντη με τα πολλά προβλήματα και πολλές ελλείψεις έπαιξε ανοικτά και στα ίσα τη Λαμία αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις και ευκαιρίες. 
   Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν
υποτονικό κάτω του μετρίου και με λιγοστές φάσεις και ευκαιρίες. Με δέκα έπαιζαν οι γηπεδούχοι από το 67΄ λόγω αποβολής του Σαλιαλάρι με κόκκινη κάρτα για ανατροπή σε τελευταίο παίκτη. Δίκαιη και καθαρή σε γενικές γραμμές η νίκη της Λαμίας…. 

   Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Τσανούλας Μπαρμπούνης και Καραμήτρος, ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκαν οι Προββατάς, Βέλλιος και Ανυφαντής. 
   Η πρώτη καλή φάση στο 3΄ όταν μια σέντρα του Χριστοδούλου από δεξιά συρτή σουτ του Ανυφαντή στη συνέχεια θα μπλοκάρει ο Παπαγεωργίου με διπλή προσπάθεια. Ένα σουτ από την περιοχή του Στεργίου απόκοντά χλιαρό πάνω στον γκολκιπερ που διώχνει με τα πόδια στο 7΄ ενώ 15΄ με ασιστ ο Χριστοδούλου βγάζει τετ α τετ τον Στεργίου αυτός πλασάρει όμως άσχημα και η μπάλα θα φύγει άουτ. 
   Με τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου σε φάση διαρκείας Στεργίου και Μπέσσας θα σουτάρουν από καλή θέση πάνω σε αμυντικό και στον τερματοφύλακα αντίστοιχα, ενώ στο 30΄ ο Ανυφαντής με κάθετη μπαλιά θα βρει τον Στεργίου ο οποίος θα κάνει καλό κοντρολ αλλά το χλιαρό πλασέ θα καταλήξει πάνω στον τερματοφύλακα. 
   Το σκορ θα ανοίξει στο 33΄ όταν ο Μαλισσόβας ξεφεύγει από δεξιά θα κάνει σέντρα συρτή παράλληλη στοτέρμα στο δεύτερο δοκάρι με προβολή ο Μπέσσας θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θακάνει το 0-1. 
   Πριν κλείσει το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν δύο τα τέρματά τους όταν στο 43΄ ο Ανυφαντής θα βρεθεί ξεμαρκάριστος μέσα στην περιοχή θα αποφύγει ένα αμυντικό και με ωραίο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπαγεωργίου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει πετυχαίνοντας ένα φοβερό γκολ και το 0-2,σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο μέρος, ενώ στις καθυστερήσεις ένα σουτ του Άλντο από καλή θέση πέφτει στη γωνία και εξουδετερώνει ο Καρανάσιος. Στο β μέρος και το 67΄ ο Σαλιαλάρι εκτελεί ένα κόρνερ ο Αθανασίου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Καρανάσιος θα μπλοκάρει. 
   Η φάση του αγώνα στο 72΄ όταν ο Μπάρκας θα κάνει μια κάθετη μπαλιά η μπάλα θα βρει το χέρι του ΛουπεIδη μέσα στην περιοχή ο κ. Μπλούνας μπροστά στη φάση θεώρησε ότι το χέρι ήταν κολλημένο έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι όπου η Λαμία βρέθηκε στην αντεπίθεση με το Χριστοδούλου να βγάζει ωραία μπαλιά στον Στεργίου και αυτό από θέση τετ α τετ να κάνει το 0-3. 
   Στο 78΄ ένα σουτ του Άλντο δεν είχε τύχη από καλή θέση και ήταν άστοχο, ενώ στο 81΄ ένα σουτ του Ανυφαντή πέρασε ένα μέτρο από το αριστερό παραθυράκι του Παπαγεωργίου."

ΜΑΤΣ: καλό
ΣΚΟΡΕΡ:
33’ Μπέσσας, 43΄ Ανυφαντής, 72΄ Στεργίου
ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:
0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Γιάννης Μπλούνας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
67΄ Σαλιαλάρι

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: (
Άγγελος Κυριάκος) Παπαγεωργίου, Χοχάζ,Τσανούλας, Σαλιαλάρι, Χυμευτός,
Μπαρμπούνης, Σταμόπουλος(82΄ Γκανέτσος), Αθανασίου, Ηλιόπουλος, Καραμήτρος(72΄ Τσιτσογιάννης, Μπάρκας

ΛΑΜΙΑ: (
Λάκης Παπανικολάου) Καρανάσιος, ΛαBνας, Μαλισσόβας, Ποββατάς, ΛουπεBδης, Πάνος, Βέλλιος, Ανυφαντής, Μπέσσας, Στεργίου(80΄ Ρουμπής),Χριστοδούλου(80΄ Λάππας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips