Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

32η Αγωνιστική | Πήρε το Λοκρικό ντέρμπι


Πηγή :
Το παρακάτω άρθρο είναι από την εφημερίδα "Ημέρα" της Λαμίας.
Ανταπόκριση κ. Παρασκευάς Κλωστοτήρας

 "Στο γήπεδο του Μεγαπλατάνου η Αταλάντη κέρδισε το Λοκρικό ντέρμπι με σκορ 5-2.
Πολύ καλό παιχνίδι προσέφεραν και οι δύο
ομάδες.Με αρκετό θέαμα αλλά και εφτά υπέροχα γκολ αποζημιώθηκαν οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεγαπλατάνου.
   Στο πρώτο ημίχρονο η Αταλάντη, που είχε και τον άνεμο ευνοϊκό, είχε τον έλεγχο και την εδαφική υπεροχή, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες αλλά πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ. Η Ελάτεια παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή της, παίζοντας αμυντικά και βγαίνοντας σε αντεπιθέσεις χωρίς όμωςνα μπορέσει να απειλήσει την εστία της Αταλάντης.
   Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, με την Αταλάντη όμως να έχει καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και να παίρνει δίκαια το Λοκρικό ντέρμπι. Από την ομάδα της Αταλάντης ξεχώρισαν: Συκαράς, Ηλιόπουλος και Άλντο, ενώ από την Ελάτεια οι νεαροί ποδοσφαιριστές: Στεργίου, Χάμπλας και Μερμίγγης.
   Φάσεις και γκολ
Όπως προαναφέραμε οι γηπεούχοι βγήκαν δυνατά στον αγωνιτικό χώρο και πίεσαν από την αρχή τους αντιπάλους τους, έχοντας και τον αέρα με το μέρος τους.  
    Ηπρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 10΄ όταν ο Αθανασίου εκτέλεσε κόρνερ, ενώ ο Ηλιόπουλος στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση για τους φιλοξενούμενους έφθασε στο 13΄ με τον Ντύλι να εκτελεί το κόρνερ, ο Μπακούσης να κάνει το πρώτο σουτ, ο Παπαγεωργίου να αποκρούει προσωρινά, στο ριμπάουντ ο Χάμπλας που έκανε το δεύτερο σουτ, με τον πορτιέρο της Αταλάντης να αποκρούει πάλι. 
   Στο 15΄ ο Ηλιόπουλος θα βγάλει την κάθετη μπαλιά στον Αθανασίου ο οποίος σε τετ α τετ θα κάνει το πλασέ άουτ. Στο 18΄ οΜπάκας θα αποφύγει τρεις αμυντικούς, θα μπει μες στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε θα στείλει την μπάλα άουτ. Στο 25΄ συρτή σέντρα του Μπάρκα από δεξιά, ο Συκαράς θα βγει σε τετ α τετ με τον Τσαπρούνη, το σουτ όμως που έκανε θα στείλει την μπάλα άουτ. Στο 28΄ ο Ηλιόπουλος θα επιχειρήσει την σέντρα, η μπάλα θα βρει το χέρι του Βούλγαρη και ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Χυμευτός, ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Στο 35΄ δυνατό σουτ του Χάμπλα, σε καλή θέση ο Παπαγεωργίου θα μπλοκάρει, ενώστο 38΄ο Συκαράς θα αποφύγει τρεις αντιπάλους του, θα γυρίσει ωραία την μπάλα στον Ηλιόπουλο ο οποίος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0, σκορ με το οποίο έληξετο πρώτο μέρος.
   Στο 50΄ ο Μπάρκας θα βγάλει την κάθετη μπαλιά στον Άλντο ο οποίος θα αποφύγει τον προσωπικό του αντίπαλο και με υποδειγματικό πλασέ θα γράψει το 3-0. Στο 57΄ ο Χάμπλας θα βγάλει την κάθετη μπαλιά στον Μερμίγγη, ο οποίος σε τετ α τετ με τον Παπαγεωργίου θα πλασάρει άουτ. Στο 59΄ ο Σταμόπουλος θα βρει ωραία με κάθετη μπαλιά τον Ηλιόπουλο, ο οποίος με πλασέ θα γράψει το 4-0. Στο 61΄ δυνατό σουτ του Μερμίγγη, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ από το δεξί παραθυράκι της
εστίας του Παπαγεωργίου. Στο 64΄ ο Παπανικολάου θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Παπαγεωργίου θα αποκρούσει προσωρινά, στο ριμπάουντ ο Ψεύτης που με κεφαλιά δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το 4-1. Στο 68΄ ο Καραμήτρος θα βγάλει την σέντρα, ο Γκανέτσος θα κάνει το καλό κοντρόλ και το δυνατό σουτ, ο Τσαπρούνης όμως σε καλή θέση θα αποκρούσει προσωρινά, στο ριμπάουντ ο Ηλιόπουλος, ο οποίος με πλασέ θα πετύχει το προσωπικό του χατ τρικ και το 5-1 για την ομάδα του. Στο 77΄ οΜερμίγγης θα κάνει την προσπάθεια, στην κατάλληλη στιγμή θα γυρίσει την μπάλα παράλληλα στον Μπακούση και αυτός από κοντά με πλασέ δεν θα δυσκολευτεί να γράψει το τελικό 5-2.

   Πολύ καλή η διαιτησία των Δουδούμη, Δόσκορη και Κόντο.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: (Άγγελος Κυριάκος) Παπαγεωργίου, Τσανούλας, Σταμούλης (55΄ Σταμόπουλος), Σαλιαλάρη, Χυμευτός,Μπαρμπούνης (60΄ Γκανέτσος), Αθανασίου (46΄ Καραμήτρος), Συκαράς, Ηλιόπουλος, Άλντο, Μπάρκας.
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ: (ΧρήστοςΘεοχάρης) Τσαπρούνης, Ντύλι, Τσαπραΐλης, Καραπετσάνος (67΄ Τσιώπος), Βούλγαρης, Στεργίου, Μπακούσης, Χάμπλας, Μερμίγγης, Παπανικολάου, Ψεύτης."
 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips