Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Λάρυμνα - Αταλάντη 1-3: Με τρία γκολ, 3 στα 3


Atalanth-shmalarymna-shmaΧωρίς απώλειες πέρασε το απόγευμα η Αταλάντη από τη Λάρυμνα σημειώνοντας ευρεία νίκη με σκορ 1-3, διατηρώντας έτσι το απόλυτο νικών σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Δε δυσκολεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι να κάνουν το 3 στα 3, εκμεταλλευόμενοι και την αριθμητική τους υπεροχή καθώς η Λάρυμνα υποχρεώθηκε από το 34’ να παίξει με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Θεοχάρη.
Ο παίκτης της Προοδευτικής δε συγκράτησε τα νεύρα του έβρισε τον…αντί-Χρηστο και πήρε σύμφωνα με τους κανονισμούς το δρόμο για τα αποδυτήρια.
Μέχρις εκείνο το σημείο η Αταλ΄ντη είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Αθανασίου στο 9’ και ο Δούμας με ωραία προσπάθεια είχε ισοφαρίσει σε 1-1.
Η συνέχεια ανήκει αποκλειστικά στην Αταλάντη που σημείωσε άλλα δύο γκολ με τον Τζιβελέκη στο 50’ και το 77’, ενώ είχε σημαντικές χαμένες ευκαιρίες και για άλλα γκολ.
Χωρίς άλλα προβλήματα η διαιτησία του κ. Ξηρομερίτη ( (Ζαφείρης - Ηλ. Αυγέρης)
Προοδευτική Λάρυμνας (Βασίλης Δελιανίδης): Γεωργίου, Σταματάκης, Μαρκοστάμος, (81’ Κατσαβριάς), Δάρρας Αρ., Χρυσικός (75’ Σταματάκης Στ.), Θεοχάρης, Σαλιλαη (63’ Μπερτσάς), Κυρολίβανος, Δάρρας Αργ., Ζυγογιάννης, Δούμας
Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): παπαγεωργίου, Τσανούλας, (89’ Χειλάς), Χυμευτός, Παπαμιχαήλ, Αθανασίου, Σαλιαλάρι, Κλωτσοτύρας, Τσακανίκας, (58’ Μπισχιτζής), Ηλιόπουλος (90’ Οβαλίδης), Τζιβελέκης, Λιόλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips