Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

28η Αγωνιστική | Τετάρτη 21-03-2012

     Χθες, 22 Μαρτίου 2012 , πραγματοποιήθηκε σε μορφή "σφήνας" η 28η αγωνιστική για την Α1 Φθιώτιδας. Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουνε και
το Πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει μέχρι τον Απρίλιο καθώς θα ακολουθήσουνε αγώνες μπαράζ μεταξύ των Πρωταθλητών στους ομίλους, για την άνοδο στη Δ' Εθνική.
     2 λόγια για την 27η Αγωνιστική, η ομάδα μας το Σάββατο 17 Μαρτίου ηττήθηκε από την ομάδα της Λάρυμνας με 1-0, οι γηπεδούχοι αξίζανε τη νίκη καθώς είχανε καλύτερη αγωνιστική εμφάνιση από εμάς, φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι ήθελε πολύ τους 3 βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία . Στο 1ο ημίχρονο ο ρυθμός μας ήτανε πολύ πεσμένος, κάναμε λάθη, με αποτέλεσμα να δεχτούμε το γκολ της ήττας. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, πιέζαμε δυνατά κάνοντας φάσεις είχαμε και δοκάρι, αλλά δεν ήτανε αρκετό για να πάρουμε τη νίκη, η άμυνα της Λάρυμνας με "νύχια και με δόντια" ήθελε να κρατήσει το τέρμα της ανέπαφο όπως και το έκανε.
     Χθες πραγματοποιήθηκε η 28η Αγωνιστική όπου φιλοξενούσαμε την ομάδα της Εκκάρας, μια ομάδα που έχει δηλώσει παραίτηση από το πρωτάθλημα, παίρνοντας άνετα τους 3 βαθμούς. Το Σάββατο 24 Μαρτίου θα διεξαχθεί η 29η Αγωνιστική όπου είμαστε φιλοξενούμενοι στο γήπεδο της Ένωσης, θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας μέσα σε μια δύσκολη έδρα, οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουνε το καλύτερο για να πετύχουνε τη νίκη, σε αυτό το παιχνίδι θα κάνουνε και την επιστροφή τους ο τιμωρημένος Ηλιόπουλος Νίκος, μετά την ποινή 7 αγωνιστικών που είχε από τον αγώνα της Στυλίδας, και ο τραυματίας Πόρος Πάρης. Τελειώνοντας ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση στον Ντόγανο Τριαντάφυλλο που έκανε εγχείρηση χιαστών τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips