Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Με ανατροπή πήρε το παιχνίδι.....


Πηγή :
Το παρακάτω άρθρο είναι από την εφημερίδα "Σέντρα" της Λαμίας.
Ανταπόκριση κ. Παρασκευάς Κλωστοτήρας

"Αν και μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι και να διεκδικήσει με καλύτερους όρους την παραμονή της στη κατηγορία η Σπερχειάδα 2005 δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 5-2 στην Αταλάντη.



   Αν και προηγήθηκε δύο φορές με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Αλατά Π είχε τη ευκαιρία μάλιστα να κλειδώσει το ματς με χαμένο πέναλτι και δεν έγινε το 1-3 με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι στη συνέχεια να ανεβάσουν την απόδοσή τους και να ισοφαρίσουν γρήγορα στις αρχές της επανάληψης γεγονός που τους οδήγησε σε μια ακόμη νίκη…
   Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ποιοτικά ήταν μέτριο και αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να
κάνουν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα όπου προηγήθηκαν δύο φορές πολύ νωρίς στο σκορ και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-3 αφού ο τερματοφύλακας της Αταλάντης απέκρουσε πέναλτι που κέρδισαν στο 20΄ και εκτέλεσε ο Καστάνης. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό. Η Αταλάντη πήρα τα ηνία του αγώνα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με την είσοδο του Τσανούλα (είχε συμμετοχή σε τρία τέρματα) ανέβασε την απόδοσή της κατακόρυφα και κατάφερε όχι μόνο να γυρίσει το παιχνίδι αλλά και να πάρει θριαμβευτική νίκη με ευρύ σκορ. Από την Αταλάντη ξεχώρισαν οι Σαλιαλάρι, Μπαρμπούνης και Μπάρκας και από τους φιλοξενούμενους οι Τσιούμας, Αλατάς και Ξηρομερίτης.
   Στο 2΄ σε κάποια αδράνεια της Αταλάντης δόθηκε η ευκαιρία στον Αλατά να πλασάρει τον Παπαγεωργίου που είχε βγει από τη εστία και να κάνει το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Αθανασίου ξεφεύγει μπροστά θα βρεθεί τετ α τετ θα ανατραπεί και θα δοθεί πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χυμευτός για να ισοφαρίσει σε 1-1. 

   Στο 16΄ είχαμε ένα κόρνερ του Καραμήτρου καρφωτή κεφαλιά του Μπάρκα στο δεύτερο δοκάρι θα περάσει μόλις άουτ, ενώ στο 18΄ μια σέντρα του Πολύμερου από δεξιά ανάμεσα από τρεις αντιπάλους ο Αλατάς θα πιάσει την κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 1-2. 
   Στο 20΄ ο Αλατάς θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή και θα δοθεί πέναλτι αλλά την εκτέλεση του Καστάνη θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Παπαγεωργίου. 
   Στο 29΄ ο Αθανασίου με ατομική προσπάθεια θα πλασάρει από κοντά αλλά η μπάλα θα καταλήξει άουτ λίγο έξω. 
   Στο 38΄ μια σέντρα του Σταμόπουλου από αριστερά σουτ μονοκόμματο σου Άλντο από καλή θέση άουτ. Στο β μέρος και το 50΄ ο Μπάρκας θα αποφύγει τρεις αμυντικούς και θα στείλει τη μπάλα στην κενή εστία αλλά εκεί θα την προωθήσει με προβολή ο Αθανασίου και θα ισοφαρίσει σε 2-2. 
   Στο 57΄ ο Τσανούλας ξέφυγε ταχύτατα από δεξιά και θα κάνει παράλληλη σέντρα στο τέρμα και ο Μπάρκας με άψογο κοντρολ και πλασέ θα κάνει το 3-2. 
   Στο 62΄ ο Αθανασίου ξεφεύγει πλασάρει αποκρούσει ο Παπασάρας ριμπάουντ και σουτ ο Μπάρκας η μπάλα θα φύγει άουτ. Στο 64΄ ο Τσανούλας θα ξεφύγει και πάλι από δεξιά ταχύτατα από πλάγια θα δώσει έτοιμο γκολ στον ξεμαρκάριστο Αθανασίου που θα κάνει το 4-2.
   Στο 78΄ Μπάρκας και Τσανούλας έπαιξαν το 1-2 ο Τσανούλας στη συνέχεια τροφοδοτεί τον
Μπέρδο που ερχόταν από πίσω αυτός θα σουτάρει δυνατά και δε θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Παπασάρα κάνοντας το 5-2
.



   Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ανέστης Δουδούμης και επόπτες οι Δόσκουρης και Καραγεώργος."


ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2005 5-2

 ΜΑΤΣ: πολύ καλό
ΣΚΟΡΕΡ:
4’ (πεν) Χυμευτός, 50΄ 64΄ Αθανασίου, 57΄ Μπάρκας, 78΄
Μπέρδος-2’16’ Αλατάς
ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ:
1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Ανέστης Δουδούμης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -
ΑΤΑΛΑΝΤΗ:
(Άγγελος Κυριάκου) Παπαγεωργίου, Γκανέτσος(50΄ Τσανούλας), Άλντο,Σιαλαλάρι, Χυμευτός(80΄ Τζαβέλας), Μπαρμπούνης, Σταμόπουλος, Πιτσογιάννης(75΄ Μπέρδος), Αθανασίου, Καραμήτρος,Μπάρκας.

ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2005: Παπασάρας, Τσιούμας, Παρασκευιώτης(72΄ Κατσαντώνης Ι), Καστάνης, Μακρής, Κατσαντώνης Κ, Αλατάς, Δερνίκας, Ξηρομερίτης, Πολύμερος(85΄ Καραγεώργος),
Μανικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips