Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Σκι | Συκαράς Κυπελλούχος Ελλάδος

    Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στις 17-18 /3/2012 στα 3-5 Πηγάδια στη Νάουσα, ο Κωνσταντίνος Συκαράς βγήκε 2ος στο
αγώνισμα του Slalom και 3ος στο αγώνισμα του γιγαντιαίου. Η ίωση που τον ταλαιπωρούσε δεν του επέτρεψε να πάρει το χρυσό μετάλλιο, όμως για άλλη μια φορά έδειξε πόσο δυνατός και σταθερός είναι τη φετινή χρονιά. Με αυτούς τους αγώνες έκλεισε το Ελληνικό Πρωτάθλημα όπου τον βρήκε στην 1η θέση της γενικής κατάταξης με μεγάλη διαφορά, αφού από τους 6 αγώνες τερμάτισε σε όλους στο βάθρο με το εκπληκτικό 2 χρυσά, 3 ασημένια και 1 χάλκινο, έτσι στέφτηκε Κυπελλούχος Ελλάδος.
     Τώρα σειρά έχει η Γαλλία και τα γρήγορα αγωνίσματα! Εκεί θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και σε αγωνίσματα όχι τόσο γνωστά στο Ελληνικό κοινό αλλά και πολύ επικίνδυνα καθώς οι ταχύτητες που αναπτύσσουν είναι εξαιρετικά μεγάλες!

Συγχαρητήρια Κώστα για τη τόσο μεγάλη σου επιτυχία, οι θυσίες που έχεις κάνει τόσα χρόνια σε δικαιώνουν. Πραγματικά μας κάνεις όλους υπερήφανους, το Δ.Σ. και οι συμπαίκτες σου, μέσω του blog, σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Γαλλία και μακάρι να πάρεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!



2 σχόλια:

Best Blogger Tips