Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Εμβόλιμη η 21η αγωνιστική για την Α’1 Φθιώτιδας


33-1024x768
Αύριο Τετάρτη θα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική για την πρώτη κατηγορία του τοπικού, την Α’1 με τους αγώνες να είναι οι εξής:
Ένωση 2010 – Νέο Κρίκελλο
Αταλάντη – Καμένα Βούρλα
Μαλεσίνα 2008 – Προοδευτική Λάρυμνας
Στυλίδα – Αγρότης Λιανοκλαδίου
Δίβρη – Κένταυρος Αχινού
Μαγνησιακός – Ολυμπιακός Λαμίας
Ελατειακός – Δάφνη Λιβανατών
Παγκρατιακός – Οπούντιος Μαρτίνου
Ακαδημία/Ηρακλής – Άρης Αγίου Κωνσταντίνου


Από αύριο ξεκινούν τα δύσκολα για όλες τις ομάδες με την πρώτη μεσοβδόμαδη αγωνιστική να φέρνει παιχνίδια ζωής και θανάτου κυρίως για τη μάχη της παραμονής.
Η Δίβρη έχει μια μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το ρυθμό που έχει βρει στα τελευταία παιχνίδια και να πάρει το τρίποντο απέναντι στον ουραγό Κένταυρο Αχινού, που δεν μπορεί να αποδώσει μέχρι στιγμής, και να κάνει μεγάλο άλμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Στη Μαγνησία, περιμένουμε ωραίο παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό Λαμίας.   Από τη μια ο «Μάγνη» με τις καλές εμφανίσεις και τα Χ με Μαλεσίνα και Μαρτίνο στον πρώτο γύρο, από την άλλη η έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός που θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί των 3 αγώνων.
Λοκρικό ντέρπι ανάμεσα σε Μαλεσίνα και Λάρυμνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Πολύ δύσκολο ματς για τον Παγκρατιακό που υποδέχεται τον Οπούντιο Μαρτίνου, που κατά τους περισσότερους είναι η ομάδα που προσφέρει το καλύτερο θέαμα στην κατηγορία και παίρνει και τα αποτελέσματα που θέλει.
Σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε να δούμε αρκετά γκολ, η Ένωση αντιμετωπίζει τον Νέο Κρίκελλο με τις δυο ομάδες να έχουν κοινό σκοπό, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχηθούν όσο περισσότερο μπορούν στο βαθμολογικό πίνακα.
Στο Ενωσιακό, η Ακαδημία/Ηρακλής τίθεται αντιμέτωπη με τον Άρη Αγ. Κών/νου σε ένα ματς που λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Παιχνίδι γοήτρου μεταξύ Ελατειακού και Δάφνης Λιβανατών με τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν μια φορά χωρίς άγχος.
Στο γήπεδο του Μεγαπλατάνου, αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με δυο ομάδες που δίνουν βάρος περισσότερο στην επίθεση, την Αταλάντη και τα Καμένα Βούρλα, να τα δίνουν όλα για όλα.
Τέλος, η Στυλίδα θέλοντας να επανορθώσει για την απώλεια βαθμών στα Γαλανέικα, θα προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς απέναντι με αντίπαλο τον Αγρότη Λιανοκλαδίου, ο οποίος έχει «ανέβει» και θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει κάτι θετικό.
πηγή:http://www.scouter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Best Blogger Tips